vrijdag 9 augustus 2019

Wat vliegt de tijd toch!

Ik zat net eens te kijken hoe lang het geleden was dat ik ons laatste blog heb geschreven en zag dat het al weer bijna een maand geleden is. We blijven ons erover verbazen hoe snel de tijd toch gaat!

Dat de tijd zo snel gaat heeft bij ons ongetwijfeld te maken met het feit dat we veel werken maar ook aardig wat tijd kunnen doorbrengen met onze kinderen, vrienden en (in september) weer met familie (joehoe!!). Kortom, hier volgt het verslag van de afgelopen weken 😊

Patrick, Greet en Rico waren onverwacht naar Florida gekomen (onweerstaanbare aanbieding voor tickets met TUI, die kun je natuurlijk niet laten lopen) en verbleven in een van de villa's die wij beheren. Een etentje bij Manny's mocht natuurlijk niet ontbreken, Sofie was er ook nog dus we gingen gezellig met z'n allen:
 

 









Omdat de bestelling van Michelle tot twee keer toe fout ging kreeg ze een gratis Brownie Overdose als excuus, ook was haar vis van de rekening afgehaald. Keurig opgelost dus!

We gingen gezellig met Sofie en Michelle naar Winter Garden. Een kleine foto shoot is natuurlijk altijd leuk:
 

 


Op maandag had ik de mazzel dat het erg rustig was, daardoor kon ik met beide dames een paar uur naar Disney Springs. En wat doe je dan?
 

 

Na de zomervakantie (die aanstaande maandag is afgelopen) gaat Pascal naar een nieuwe school. Omdat er bij ons in de wijk inmiddels een nagelnieuw gebouw is neergezet en onze postcode hieronder valt zal hij 7th en 8th grade daar dus gaan volmaken. Er was een open huis dus daar zijn we naartoe gegaan. Het is een kleinere school dan Bridgewater (waar hij vorig jaar op zat), heeft een prachtige gymzaal, grote cafetaria, mooie lokalen en zelfs een mediacenter met tv-studio! Hierbij een kleine impressie:
cafetaria


muzieklokaal
Gymzaal


gymzaal
gymzaal


basketball court
bibliotheek


bibliotheek
tv-studio vanuit controle ruimte


tv studio!

Zoals jullie wellicht weten heeft iedere school een mascotte. Pascal is nu dus een Hornet! Je kunt er niets mee maar het is altijd leuk om te weten 😂

Sofie ging de 25e weer naar huis (en had daar echt zin in, NOT), met hetzelfde toestel kwamen Matthijs, Femke en Emma aan. Zij verbleven deze weken in een appartement in Kissimmee maar er werd uiteraard veelvuldig afgesproken! Iris en Julia Poelman waren inmiddels ook in Florida gearriveerd en hadden nog het een en ander aan Nederlandse spulletjes voor ons meegenomen. We kenden elkaar overigens alleen via Facebook en blogs dus het blijft uiteraard altijd spannend hoe zo'n "echte" ontmoeting verloopt. Nou, we kunnen vertellen dat die ontmoeting niet bij eentje bleef, haha! Ron heeft op zaterdag de 27e een motortochtje gemaakt met Michelle op haar eigen motor en Julia achterop bij Ron en ze hadden het geweldig. Iris en ik kozen voor de veilige optie...... winkelen 😉. Kortom, allemaal een leuke dag (en de kwekjes stonden niet stil). Omdat het zo'n succes was hebben we het dinsdag nog maar even dunnetjes overgedaan. Iris en ik hebben heerlijk geluncht bij Yellow Dog Eats:


Verder hebben we lekker geshopt bij Barnes and Noble, Macy's en Bath and Bodyworks. Niet verkeerd hoor! De dag werd afgesloten met een gezellig etentje.

Woensdag de 31e heeft Pascal dan eindelijk zijn beugel gekregen. Wat een grappig systeem is dit zeg! Hij heeft dus 11 beugels gekregen, iedere week moet hij een nieuwe in. Ze zijn dus op basis van een 3D print gemaakt en hebben allemaal een andere pasvorm. Bij het plaatsen moest zijn mond droog zijn omdat er een soort stukjes op zijn tanden zijn geplaatst, ik vond hem er nog het meest uitzien als een walrus 😂.
 


Afgelopen maandag had ik wederom een rustig dagje dus ben ik met Michelle en Pascal naar Wild Florida Zoo gegaan. Voor de kids heb ik een maki encounter geregeld en ze hadden het geweldig. Foto's (sorry, veel foto's) zeggen meer dan woorden in dit geval:
 

 

 

 

 

 


Dinsdagochtend hadden we een ontbijtafspraak met Jacqueline, Kenneth, Yentl, Solange en Mea van Leeuwen. We volgen elkaar al enige tijd (ja, weer Facebook en blog hihi) en Jacqueline had me een paar weken geleden gevraagd of we het leuk zouden vinden om elkaar te ontmoeten. Nu snappen dus al dat we dat heel leuk vonden. We hebben heerlijk en gezellig gegeten bij Keke's in Windermere. Na afloop heeft Kenneth deze leuke foto nog genomen:


De rest van de week verliep redelijk rustig, aankomsten en vertrekken dus business as usual. Ron is druk bezig bij een huis dat we net in management hebben gekregen. Het is eigendom van Nederlanders en gelegen op Watersong. Zodra we foto's hebben zal ik deze uiteraard plaatsen!

Tot slot nog een paar grappige foto's:
 

Dat was het weer voor nu. Volgende week begint het normale ritme weer voor Pascal, Michelle heeft nog vakantie tot de 26e en gaat dan ook weer beginnen. We zijn allemaal heel benieuwd wat het nieuwe schooljaar gaat brengen!











6 opmerkingen:

Ronald zei

Heerlijk weer iets te horen vanuit Windermere. Ondanks de drukke tijd toch tijd kunnen maken voor gezellige uitstapjes met FB vrienden en gezin. Ik wist trouwens niet dat ik al tot de familie behoorde 😂😂😂, maar gezellig, jullie eigen familie die overkomt. Pascal naar zijn nieuwe locatie/school, ziet er iets anders uit dan de school waar ik ooit op zat.

Allemaal leuke dingen gedaan, leuke foto’s, hopelijk gaat de tijd nog veel sneller dan is het zo eind september 🤪🤪

Gr. Ronald

Hans (thefreeze) zei

Gezellig om weer een update te krijgen! De eerste groep bovenaan had wel mazzel dan om in het hoogseizoen een mooie deal bij TUI te kunnen scoren! Spannend voor Pascal hoor, vind hij het leuk om de overstap te maken? Kijk alweer uit naar zijn volgende optreden met zijn gitaar!

Hannie zei

Wat een gezellige drukte weer. Geen rare dingen gebeurd deze keer in 1 van de villa's? Haha, leuke foto van Pascal bij de tandarts. Zo die school ziet er top uit zeg. Maar kan hij nou niet meer met de schoolbus mee?

Renee de Korte zei

Er is altijd wel wat te beleven bij jullie en vaak bezoek, gezellig hoor! Weer nieuwe mensen leren kennen.
Leuk Wild Florida om weer eens te bezoeken, jullie vermaken je prima met een mix van werken en genieten van het leven in Florida.
Fijne tijd weer!

José zei

Inderdaad een drukte van jewelste, van hot naar her en zoveel ontmoetingen, geweldig! Wild Florida lijkt me geweldig wil er ooit nog heen en dan de luiaards zien. Veel succes nog tijdens de drukke periode van nu!

Mariska zei

Weer een gezellig druk blog van afgelopen maand, het blijft grappig hoe veel "contacten" er via het bloggen en de gemene deler Florida er zijn. Voor Pascal een goede start op zijn nieuwe stek, Michelle nog even genieten van de vakantie en voor jullie nog "gewoon" weer werken. Enjoy!