woensdag 7 februari 2018

De ontknoping van de cliffhanger!

Een paar weken geleden heb ik geschreven dat we nog ergens mee bezig waren maar nog niet konden zeggen waarmee. Zoals de titel van het blog al verklapt kan ik het nu wel vertellen.

We hebben afgelopen vrijdag de overdracht gehad van onze eigen rental villa op Solterra in Davenport!! We moesten op vrijdagmiddag om 16.00 uur in Winter Park zijn voor de overdracht want dat kwam ons beter uit i.v.m. het werk. Zie hier een gevalletje I-4 op vrijdagmiddag:

10 minuten later dan gepland kwamen we aan maar dat was geen probleem, ook hier werkten ze niet bepaald op tijd! Oh ja, Pascal zag nog een leuke auto :).
 

De overdracht duurde iets langer dan gepland want ze hadden het voor elkaar gekregen om onze woonplaats fout te vermelden (nee meneer, we wonen echt niet in Oakland......). Maar goed, eind goed al goed en rond 17.15 uur stonden we buiten en kregen we de sleutel van Hans (onze makelaar).

Volgende stop was Ikea want Ron moest 's-avonds nog "even" een inlegraam van een bed repareren, de gasten waren er namelijk 's nachts doorheen gezakt. Kennen jullie het woord "waaibomenhout"? Daar was het dus van gemaakt!

We vierden de aankoop dus met zweedse gehaktballetjes en patat! Na het eten ging Ron snel naar het huis om het probleem op te lossen en de gasten konden weer gerust gaan slapen. Hierna zijn we naar Solterra gereden om alles eens goed te bekijken.

Het is een prachtige villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers, een prachtige woonkamer, zeer uitgebreide gameroom en heel mooi zwembad met vrij uitzicht. Kortom, absoluut een aanrader om je vakantie door te brengen. Solterra heeft bovendien een lazy river, groot centraal zwembad, poolbar, waterglijbanen, fitness, tennisbanen en ga zo maar door (dit klinkt als reclame en dat is het natuurlijk ook, hihi). Zie hier een paar foto's:


 








Mocht je bij het zien van deze foto's denken "die foto's heb ik eerder gezien" dan kan dat kloppen. Onze villa is namelijk het zusje van de villa van RJ en Caroline en was van dezelfde eigenaresse, er zit 1 huis tussen!

We hebben de villa Ayiana genoemd, dit betekent Eternal Blossom in het native American. Sinds eergisteren staat hij op VRBO/Homeaway en de animo is nu al groot, echt geweldig ! Als je op deze link klikt kom je op hun site en kun je nog veel meer lezen: VRBO. De komende weken verwelkomen we de eerste gasten en we hopen natuurlijk op meer!

Ron is op dit moment bezig om de villa nog wat te verfraaien (hoewel hij al prachtig is maar we willen er toch onze eigen stempel op drukken) en dan is hij klaar voor de gasten. We hebben een Mickey slaapkamer in het huis, zie hier de voor en na foto's:
 









Kortom, lekker druk bezig zo :).

Voor de rest heb ik eigenlijk niet zoveel te melden. Het leven bevalt ons goed en we zijn elke dag op pad om de huizen klaar te maken voor de gasten, het ritme zit er lekker in zeg maar.  En het uitzicht is weer eens wat anders:


Volgende week vrijdag komt Hannie gezellig op visite (ze moet nu alleen iets langer reizen dan voorheen, van Amstelveen naar Alkmaar maar dat heeft ze er wel voor over geloof ik) en ze blijft een weekje bij ons, lekker bijkletsen en samen de weg op. Gaat helemaal goed komen!

Oh ja, nog even iets grappigs:

Bij het zien van de tekst moest ik denken aan "Hotel California" van the Eagles. In dat nummer zit de volgende zin: You can check out any time you like but you can never leave. Beetje flauw misschien maar ik vond het wel leuk!

Nou, dat was het wel weer voor nu.


17 opmerkingen:

Cindy zei

Ah wat gaaf, gefeliciteerd! Wat een prachtige villa!
Veel succes met de verhuur, dat zal ongetwijfeld goed gaan komen.
En leuke tijd samen met Hannie, gezellig.

Alberdina zei

WoW gefeliciteerd dat ziet er prachtig uit en nog leuke buren ook😜 ik ga het zeker in gedachten houden !

Ilse zei

WOWWWWW Wat super gaaf zeg !!! Gefeliciteerd met jullie Villa !!Helaas voor deze zomer al een villa geboekt.... Verhuur van deze mooie villa zal zeker goed gaan komen.

Jacqueline zei

Wat een prachtige villa. Jullie hebben het zeker goed daar. Het is goed te weten dat er genoeg keus is volgend jaar😉

Mandy zei

Gefeliciteerd met jullie villa ....ziet er echt geweldig uit !
Jullie gaan lekker ....echt geweldig om te lezen !

Hans (thefreeze) zei

Dat is wel even een mooie ontknoping van de cliffhanger hoor! Als je nog online marketing-tips nodig hebt dan moet je even bij Caroline gaan buurten! Volgens mij huren NL-ers graag van NL-ers dus hopelijk zit jullie huis snel ramvol! Gefelicteerd!

En die Roach Motel, schitterend, het staat zelfs op de doos!

Hannie zei

Het meeste had ik natuurlijk al uit eerste hand vernomen, maar toch leuk om het allemaal weer terug te lezen. De mickey kamer is heel leuk geworden, die grote Mickey is super.
Haha, very funny dat Roach motel.
Tot volgende week!

amsterdam zei

Goede investering. Maar VRBO? #BookDirect. Dan toch wel alleen pay-per-booking hoop ik. Expedia=Exgreedia

José zei

Zo, jullie gaan echt lekker daar! Gefeliciteerd hoor, ziet er prachtig uit.

De Moolenschotjes zei

Van harte gefeliciteerd met jullie mooie woning.
En wat gezellig dat hannie een weekje overkomt..
Dat word weer een gezellig weekje geniet ervan

Mariska zei

Van harte gefeliciteerd, wat geweldig dat het gelukt is en het huis ziet er schitterend uit (en ik laat de gameroom verder hier thuis maar niet zien want anders krijgen er een aantal spijt van onze keuze :() Ik ga de link naar een collega doorsturen die vanaf 10 augustus naar Orlando gaat want ik zie dat het dan nog beschikbaar is.

Teleton zei

Gefeliciteerd met Ayiana, ze is prachtig en staat er nu al tip-top bij. Moge zij eeuwig bloeien!

Jort & Suus - On the road zei

Wat fantastisch gefeliciteerd. Een prachtige locatie. Veel plezier volgende week met Hannie!

Skihofjes zei

Gefeliciteerd toch nog gelukt. En koop je deze nu met al de meubels en zo erin. Geweldig.

jesse, christel en twan zei

Proficiat met de mooie villa!! Komende zoner en kerst logeren wij 2 deuren verderop !

ina snoeij zei

Jullie hebben inmiddels de puntjes op de i gezet in Ayiana, mooi geworden de grijze wand in de Mickey kamer!

Annette zei

Wat gaaf om te lezen dat jullie de oversteek hebben gemaakt Geweldig en dan ook nog een mooi nieuwe villa Top!! Ziet er allemaal prachtig uit..Wens jullie heel veel geluk met alles en blijf jullie volgen.