zaterdag 16 december 2023

Weer van alles beleefd!

Een paar weken geleden zagen we ineens dat de prijzen voor een directe vlucht naar Nederland met Delta heel gunstig geprijsd waren als je in november of begin december vloog. En, zoals de meeste dingen bij ons gaan, was het zaadje geplant en ontstond het idee om een weekje naar Nederland te gaan! Pascal kon alleen niet in die periode (vanwege school uiteraard) dus besloten we dat Michelle en ik samen zouden gaan. Ze kon het prima combineren met school maar moest alleen vrij vragen bij haar werk, ze werkt sinds een paar maanden bij WonderWorks op International Drive en wordt veelvuldig ingedeeld. Vrij was geen probleem dus we konden de tickets boeken met vertrek op 4 december en terug op de 11e. Beide moeders/oma's werden ingelicht (die waren uiteraard heel blij) en voor de rest moest het een geheim blijven want we wilden Stefan en Ester verrassen. Wegens omstandigheden kunnen zij helaas niet naar Florida komen dus gingen we naar hun toe!

Maar goed, dat duurde nog even dus hebben we eerst Pascal's 16e verjaardag gevierd op 25 november. Hij wilde geen feestje maar ging liever met Maggie (zijn vriendin voor wie het niet weet) minigolfen op Disney, helaas waren de wachttijden daar erg lang dus zijn ze maar gaan bowlen. Wel wilde hij 's avonds uit eten dus hadden we een reservering voor Black Rock met de ouders en broer van Maggie en Michelle. 



2 december ben ik nog even naar Winter Garden geweest want er zou een holiday market zijn en dat leek me wel leuk, Sharon en Beppie gingen ook heen dus ik zou ze daar ontmoeten. De markt was nogal een tegenvaller (hoog vlooienmarkt/koningsdag gehalte) dus hebben we lekker zitten kletsen en hebben we een rondje gedaan met twee van de vier hondjes. Toen Sharon een ijsje ging halen bood ik aan Quinty en Nicky naar Beppie te brengen maar helaas dacht Quinty daar anders over, die vertikt het dus zonder Sharon te wandelen!







Grappig om te vertellen, 's avonds zou er een golfkarretjes parade zijn en mensen hadden hun stoeltjes gedurende de dag alvast klaargezet!



Voordat we zouden vertrekken ben ik nog een dagje met Kim naar Epcot (ja alweer, haha) geweest en hebben we een hoop lol gehad. Het was niet zo erg druk dus konden we lekker veel doen en zijn veelvuldig op de foto gegaan. Zie hier een kleine compilatie:







En uiteraard mochten de truc foto's ook niet ontbreken:





Uiteindelijk hebben we de Candlelight Processional ook nog gezien, dat hield in dat we rond een uur of 10 pas thuiskwamen, als je nagaat dat we rond 9.15 al in het park waren hebben we de dag goed besteedt!

Dat was het voor nu, het volgende blog staat uiteraard helemaal in het teken van ons bezoek aan Nederland.

Doei!!

1 opmerking:

skihofjes zei

Toch maar weer even bloggen. Leuk joh. Nou volhouden. Ook al denk je ik heb niks bijzonders meegemaakt just do it!