zaterdag 9 juni 2018

Ron's verjaardag en meer!

Allereerst wil ik al onze lezers hartelijk bedanken voor het meelezen. Ik ben blij dat jullie het blijkbaar leuk vinden om onze belevenissen te volgen!

Zaterdag 2 juni hadden we 's avonds afgesproken met Hans, Marilyn, Rogier en Vincent (de zoons van Hans) om gezellig een hapje te gaan eten. De keuze was gevallen op een mexicaans restaurant in hartje Winter Garden. We reden eerst naar het huis van Hans en Marilyn en gingen daarvandaan door. We reden door Plant Street en zagen eigenlijk al dat het erg druk was, dat bleek ook wel want er was dus geen plaats en er stonden al heel veel mensen te wachten. We weken daarom uit naar Urban Flats, de laatste keer dat we daar waren viel het een beetje tegen maar we wilden het graag weer eens proberen. We konden lekker buiten op het overdekte terras zitten en konden ook gezellig mensen kijken die langsliepen (altijd leuk). Er bleek in het gebouw aan de overkant een bruiloft gaande te zijn en uiteindelijk kwam het bruidspaar ook naar buiten:
 

Marilyn bedacht dat het nog wel leuk was om een foto te maken, helaas waren we toen wel al klaar met eten :). Oh ja, het eten was lekker hoor!


Zondag was Ron jarig. Helaas moest hij al vroeg op pad want er was een klein probleempje bij onze villa maar goed, we konden hem in ieder geval kaarten en cadeautjes geven voordat hij vertrok! Ik ging vervolgens boodschappen halen bij Publix want we hadden Niels, Charity en Liv uitgenodigd om te komen barbecuen. Ze arriveerden even na vieren en het was ontzettend gezellig. Liv en Pascal gingen samen bij het zwembad (en later erin) spelen en hadden de grootste lol terwijl wij lekker zaten te kletsen en eten.



Na het eten besloten we nog even naar Disney Springs te gaan. We gingen met mijn auto want daar pasten we met z'n allen in en vonden gelukkig snel een plekje in de Lime garage. Het was gezellig druk maar niet te druk en er was overal muziek, kortom een heerlijke avond!
We konden het niet laten.....
Vader en dochter


Lekker hoor!
 

De rest van de week hebben we een beetje geshopt (Michelle en ik) en uiteraard gewerkt, we merken dat het nu wel drukker begint te worden!

Woensdag was onze villa weer vrij en aangezien Niels had aangegeven dat ze het ook graag wilden zien spraken we daar af. Ze vonden het helemaal geweldig en de kans is groot dat ze er volgend jaar zullen verblijven (ze hebben het Florida virus ook te pakken, oh oh). Het plan was dat ze daarna zouden gaan zwemmen op Solterra maar helaas gooide het weer roet in het eten en begon het te hozen..... Rond een uur of 3 zijn ze uiteindelijk maar naar huis gegaan want 's avonds waren we uitgenodigd om met ze uit eten te gaan bij Agave Azul (de Mexicaan waar we laatst bij toeval waren beland) en daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen! Het wordt een beetje afgezaagd maar het was heel lekker en gezellig. Wat wel grappig is om te vertellen is dat Liv de hele tijd naar mij gevraagd had en ook naast mij wou zitten, echt superlief (of superLiv, haha)!
Smile!

Churros!
Happy!


Na het diner zijn we nog even naar de outlet gegaan op International Drive alwaar ze slaagden voor leuke schoenen voor Liv en Michelle nog het een en ander op de kop tikte bij Nike en Victoria's Secret. Hele leuke avond gehad!
Grappig weer zo'n klein kindje hoor!
Cheese!


Aluminiumfolie hardloopset, heel charmant!
 

Spelen is leuker dan winkelen

In een eerder blog had ik al geschreven dat Pascal was uitgenodigd om deel te nemen aan een soort introductieweken op Middle School. Ik had er alleen helemaal niets meer over gehoord (bedacht ik woensdagmiddag). Tot mijn schrik las ik in de brief die op de koelkast hing dat het dinsdag 5 juni zou beginnen! Ik besloot daarom maar even te bellen en kreeg uiteraard een bandje, toch maar even ingesproken en hopen dat ze terug zouden bellen. Dat deden ze inderdaad, vanmorgen om 8.30 uur ging de telefoon en Pascal bleek inderdaad op de lijst te staan. Ze kon me ook niet vertellen wat er fout was gegaan maar of ik ervoor kon zorgen dat hij om 9 uur op school was? Pascal lag echter nog te slapen dus die heb ik letterlijk uit zijn bed getrokken en aan laten kleden waarna hij bij Ron in de auto is gesprongen en ze naar school zijn gesjeesd, en ze waren ook nog op tijd! Hij is teruggekomen met de schoolbus (die stopt hier aan de overkant) en heeft het erg naar zijn zin gehad. Ook weer goed gekomen! Ach, het is nooit saai bij ons zullen we maar zeggen.....

Vrijdagochtend verliep gelukkig een stuk rustiger. Pascal was op tijd uit bed, aangekleed en gegeten en stond rond half 9 aan de overkant op de schoolbus te wachten. Hij bleek samen met een ander jongetje die hij kende van Elementary School opgehaald te worden en om 8.35 uur stapten ze samen in de bus, grappig idee dat hij vanaf nu zo naar school zal gaan!
Daar gaat hij dan....







We hadden het niet zo druk dus ik zou met Michelle even naar de Florida Mall gaan om te kijken voor nieuwe broeken. We moesten echter eerst even langs de bank want er klopte voor de verandering weer eens iets niet. Zelfs de manager met wie wij altijd contact hebben wordt er moe van, dat wil toch wel wat zeggen! Maar goed, na ongeveer 45 minuten zei Ron dat wij wel konden gaan want het had weinig nut voor Michelle en mij om te blijven wachten (YAY!!).

Rond een uur of half 1 waren we bij de Mall en gingen (uiteraard) eerst wat eten. Wie hier vaker komt weet hoe moeilijk het kan zijn om hier te kiezen want het aanbod aan eettentjes is nogal groot. We waren het al snel eens en haalden 1 menu bij Chicken Now, omdat de porties best groot zijn deelden we samen (en kregen het niet eens helemaal op). Opgeladen konden we gaan shoppen :). We slaagden leuk bij Victoria (semi-annual sale dus halve prijs), Hollister verlieten we ook niet met lege handen en bij Abercrombie slaagde ze voor twee mooie broeken en we vonden een leuke polo voor Ron (nog voor zijn verjaardag). Kortom, prima tripje zo!

Rond een uur of 3 reden we terug naar huis, over een nogal drukke I4, en waren rond 15.45 weer thuis. Niels, Charity en Liv zouden rond een uur of 5 bij ons zijn want we hadden afgesproken om bij de Golden Corral te gaan eten. Het werd iets later want er was een lichte wolkbreuk dus besloten ze even te wachten (groot gelijk hoor). We gingen wederom met z'n allen in mijn auto en hebben heerlijk gegeten. Charity was happy:

Ik had mijn fajita iets te vol gepropt (nog bedankt voor deze charmante foto Charity, hihi):

En tot slot gingen Michelle en Liv samen het toetjesbuffet inspecteren en dat vraagt natuurlijk om wat foto's!
 









 

Na het eten reden we naar de employee parking van Disney om vuurwerk te kijken, en foto's maken blijft leuk natuurlijk!
 

Na het prachtige vuurwerk reden we naar huis waarna ze weer terug zijn gegaan naar hun appartement. Vandaag (zaterdag) gaan ze naar het strand en Michelle mag mee. Ron is onverwacht mee met een motor toertocht en ik mag werken (verschil moet er zijn nietwaar?).

Ik dacht niet zoveel te vertellen te hebben maar het was toch meer dan verwacht. Bedankt voor het lezen weer en graag tot de volgende keer maar weer!














12 opmerkingen:

Mariska zei

Zoals al eerder aangegeven, is het inderdaad erg leuk om deelgenoot te zijn van jullie leven in Florida want "never a dull moment"
:)

Ronald zei

Oh oh, dat Florida virus raak je nooit meer kwijt. Leuke familie foto’s. Mooi dat vuurwerk. Kom in september graag weer een keer kijken.

Gr. Ronald

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd Ron, beetje laat....maar niet minder gemeend 😘
Wat een drukke weken hebben jullie weer achter de rug....maar ook heel gezellig, met al dat bezoek.
Groeten uit een zonnig en warm Nederland.
Ina en Arjan

Cindy zei

Het is in ieder geval nooit saai bij jullie! En lekker veel gezelligheid tussen de bedrijven door. Leuk al die etentjes.
Fijn dat je ook lekker met Michelle op stap kunt zo af en toe. En dat ze er was op Rons verjaardag, ook fijn natuurlijk!
En ja, de sale bij VS, heb gisteravond 4 bh's besteld, voor maar 10,79 per stuk, kun je toch niet weerstaan???
Fijn weekend!

José zei

Wat een gezelligheid weer allemaal! Grappig dat Pascal op het nippertje op school was😂. En dan ook nog de verjaardag van Ron, alsnog van harte. Volgens mij vliegen voor jullie de weken voorbij.

De Moolenschotjes zei

Wat een. Gezellige dingen allemaal weer,en zo nu en dan ff werken tussendoor.
En tja die schoolbussen,daar gaat ie Pascal.
Nou die heeft z’n draai wel gevonden in Florida.
Heerlijk om met Michelle ff te kunnen shoppen,en gelijk goed geslaagd.
Weer een leuk blog..

Patrick zei

Weer een leuk verslag, ik lees graag jullie belevenissen

Hannie zei

Poeh, gelukkig dat Pascal toch nog naar de introductie dagen kon van middle school. Zal hij wel leuk vinden met de schoolbus.
Het was weer een lekker drukke tijd begrijp ik, gevuld met werken, winkelen en etentjes😀

Skihofjes zei

Voel ik toch nog een beetje de Florida vibes

Renee de Korte zei

Wat een leuk leven hebben jullie in Florida, het lijkt een grote lange vakantie met af en toe wat werken tussendoor.
Zoveel gezellige mensen en etentjes, super hoor! Leuk , dat Pascal nu ook met de schoolbus naar school gaat, ook hij is helemaal ingeburgerd. Tot een volgend blog! Ik vind het erg leuk om te lezen!

Robert-Jan en Yvonne zei

Leuk weer mee te lezen ! En met de schoolbus ... Toch bijzonder !

Lavie74 zei

Het is en blijft leuk om jullie avonturen te volgen. Lees eigenlijk altijd in stilte mee. Ontzettend gezellig dat Michelle er nog steeds is. Zo leuk om te lezen dat jullie helemaal inburgeren. En jullie blijven maar uit eten gaan. Zo gezellig! Het ziet er wel naar uit dat jullie hard moeten werken. Maar dat maakt de blogavonturen dan wel weer sprankelend. Maar deze keer geen verhalen over schoonmaakperikelen. Gaat het dan toch nog goed komen?!
Groet Lavie74, Marlieke