zondag 28 oktober 2018

Never a dull moment!

Het is pas acht dagen geleden dat ik mijn laatste blog schreef maar sindsdien is er zoveel gebeurd dat het al weer tijd was voor een nieuw blog!

Allereerst maar de "normale" dingen. Pascal heeft een kostuum uitgekozen voor Halloween, een foto hiervan post ik in het volgende blog :). Nadat we bij Party City waren geweest gingen we, uiteraard, even bij PetSmart kijken en laat het nou net weer Adopt-A-Kitty day zijn. Dat betekende heel veel schattige kleine katjes!

 













Omdat de temperatuur nu wat omlaag gaat ben ik weer begonnen met hardlopen, bij de meertjes waar ik loop (voor ons huis) zit volop wildlife!
 

 

 






Afgelopen dinsdag heeft Michelle samen met Ron haar nieuwe (gebruikte) motor opgehaald en deze naar huis gereden. Het viel haar nog niet mee, de rit duurde meer dan een uur en ze reden in het donker. Gelukkig hadden ze, via de helmen, contact en kon Ron haar aanwijzingen geven. Ze kwamen veilig thuis en de komende tijd zal Ron haar les gaan geven. Overigens blijft het wel een heel vreemd (en eng) idee dat mensen dus gewoon zonder enige ervaring na een cursus van slechts 2 dagen de weg op mogen met een motor........
 

 

Dan komen hier de laatste nieuwtjes: Pascal heeft een uitnodiging van school gehad om begin november auditie te doen voor een gitaarband die wordt samengesteld met leerlingen van verschillende scholen in de county. Hij is samen met 8 of 9 andere kinderen geselecteerd en als hij gekozen wordt mag hij begin februari 2019 een optreden geven in Winter Park, wordt vervolgd!

Michelle had via Internet uitgevonden dat een professioneel basketballteam, Orlando Boom, tryouts hield voor een nieuw damesteam en had begin oktober haar eerste tryout. Na deze 4 uur durende training was ze kapot en werd gevraagd om 27 oktober nogmaals te komen zodat er een goede selectie samengesteld kon worden. Uiteraard wilde ze dit heel graag en heeft de afgelopen weken dan ook behoorlijk getraind zodat ze zaterdag goed voorbereid op de training kon verschijnen. De training bestond uit behoorlijk wat conditietraining en heel veel rennen, ze hield het heel goed vol en vond het enorm leuk om te doen. Er deden 14 dames (allemaal 21 plus dus Michelle was de jongste) auditie en kregen te horen dat ze zaterdagavond een email zouden ontvangen of ze geselecteerd waren of niet, er zouden er 7 gekozen worden. We gingen eerst lekker eten halen bij de Orlando Currywurst Truck, deze stond op 10 minuten van ons huis in Summerlake Park, en hebben gezellig Duits gekletst met de eigenaren.

Thuisgekomen begon het wachten. Iedere paar minuten checkte Michelle haar email en er kwam maar niets, geloof me dat is redelijk zenuwslopend hoor! Uiteindelijk viel ze in slaap op de bank en schrok rond een uur of half 11 wakker, uiteraard werd de mail weer gecheckt en bleek het lang verwachte mailtje er te zijn. De ogen werden groot want er bleek een contract voor haar te zijn!!! Ze gaat dus, als ze het contract ondertekent, een jaar spelen in een professioneel team. Dit team zal gaan uitkomen in de WBDA, een Development league waarin spelers hun talenten kunnen laten zien om uiteindelijk de stap te maken naar een nog hoger niveau overzees of zelfs naar de WNBA (dames versie van NBA). Dit houdt in dat ze niet alleen regionaal maar ook uiteindelijk landelijke wedstrijden zal gaan spelen waarbij alles door het team wordt geregeld, niet alleen kleding maar ook transport en accommodatie als ze verder weg moeten. Ook zal ze deelnemen aan promotionele activiteiten, wordt er een promotiefilmpje van haar gemaakt, krijgen wij twee VIP kaarten voor de thuiswedstrijden en nog wat andere dingen. Jullie zullen begrijpen dat we allemaal helemaal hoteldebotel zijn van deze ontwikkelingen, wie had dit ooit kunnen denken? De komende week zullen we het contract heel nauwkeurig nalezen zodat we zeker weten dat alles in orde is en als dat zo is zal ze het tot begin 2020 heel erg druk krijgen!

Tot zover de laatste nieuwtjes van de Biegjes, zodra er weer wat te melden valt lezen jullie het wel weer. Bedankt voor het lezen weer en tot snel!!



19 opmerkingen:

ina snoeij zei

Wat een nieuws ! Als het kan komen we zeker luisteren naar Pascal in februari !
En die Michelle ....knap hoor, op de motor in het donker. 👍 en dat trainen levert hier een contract op, super gedaan !
Wat fijn dat alles zo goed gaat met jullie 4en 😘😘

Niels en Danielle zei

Te gek! wat een geweldige week zeg!

Lagerweijtjes zei

Heel bijzonder nieuws, wat gaaf!! Heel leuk om jullie blog zo bij te houden.

Alberdina zei

WoW gefeliciteerd 2 talentvolle kids ook jullie krijgen het dus druk 😉

Ronald zei

Wat een heerlijke berichten, trotse ouders dus.

Gr. Ronald

Cindy zei

Jeetje wat een leuke nieuwtjes! Helemaal te gek dat Michelle is uitgekozen voor dat team, wat een gave tijd gaat zij krijgen.
En Pascal wellicht in de band, ook helemaal super!
Wat een heerlijke tijden voor jullie allemaal.
En brrr die rit op de motor, in het donker, knap hoor, maar ook eng...
Veel plezier met alles de komende tijd, en Pascal succes met auditie doen.

Sonja zei

Zoveel leuk nieuws, duimen voor Pascal.
Felicitaties voor Michelle, wat een geweldige tijd gaat zij tegemoet, veel succes!

Renee de Korte zei

Wat een geweldig nieuws allemaal, dat is wel weer een blog waard!
Wat een leuke ontwikkelingen voor zowel Pascal als Michelle, bijzonder zeg!
Dat wordt wel flink druk inderdaad allemaal. Kan mij voorstellen dat jullie ontzettend trots zijn!

amsterdam zei

Prachtige ontwikkelingen. Amerika is toch wat dat betreft toch meer op sport gericht dan wij.

Mandy zei

Wat een geweldige nieuwtjes allemaal !
Snap dat jullie super trotsIjn op Pascal en Michelle 😊
Heel veel succes Pascal en Michelle 💪🏻

De Moolenschotjes zei

Zo wat een leuke berichten.
Wat stoer Michelle gewoon haar eigen motor.
En dan ook nog geselecteerd voor d’r team wat ze zo graag wilde..
Fijn dat ze het zo naar d’r zin heeft en het allemaal zo goed gaat.
En Pascal straks in een band.
Oo wat zullen jullie trots zijn op de kids.
Weer een leuk blog

Mariska zei

Wat een geweldige ontwikkelingen, gefeliciteerd en ik ga ervanuit dat jullie ons goed op de hoogte houden van alle resultaten!

José zei

Wat gaaf zeg, die kids van jullie gaan als een speer. Wat zullen jullie trots zijn op die twee👍🏻

Gerrit en Joke zei

Ja wat kunnen we hier nog aan toevoegen
Allemaal van Harte en ja als Ouder ben je trots

H(EL)EEN zei

Fantastische berichten. Heerlijk als het zo op rolletjes loopt

Monique1968 zei

Hoi, wat superleuk dat de kinderen zich zo gesetteld hebben. Veel succes met het uitoefenen van de talenten!

2theusa/Christa zei

Wat een leuke berichten. Michele gaat een super tijd tegemoet, wat een geweldige unieke kans!

Teleton zei

Hier nog meer publiek voor de voorstelling van Pascal in februari! En Michelle zien we wel op de televisie tijdens haar eerste grote wedstrijd. Hebben jullie Mart Smeets al geïnformeerd...?

Ik zie zo langzamerhand echt reden genoeg voor de eerste aflevering van Ik Vertrek waarin alles wél een succes wordt...dat is toch andere koek!

Twinmom1995 zei

Er is zeker veel gebeurd en wat een bijzondere belevenissen allemaal.
Zeker ook wat nog gaat komen. Voor zowel Pascal en Michelle.
Jeetje, echt gaaf! Ook wij gaan dmv je blog vast heel erg mee genieten.
Toevallig zaten wij vorige week in het vliegtuig naar huis van Fort Lauderdale naar Philadelphia met een Amerikaanse vader en zoon van een jaar of 17. De zoon ging voor een sportwedstrijd naar New York. Vlogen dus op eigen gelegenheid en ook nog met een tussenstop.
Als ik het goed begreep was het voor een american football wedstrijd.
Zal vast een een lager niveau geweest zijn.
Heel veel plezier en succes met alles!