donderdag 1 maart 2018

Het was me het weekje wel weer!

Daar zijn we weer!

Vrijdag heb ik eerst Hannie naar Sanford gebracht (snik snik), we lachen wel op deze foto maar eigenlijk waren we helemaal niet blij!

De rit verliep voorspoedig en rond een uur of 1 waren we op Sanford. De bagage werd uitgeladen en we namen afscheid, gelukkig komt ze in april weer met Wim!

De daarop volgende dagen bestonden voornamelijk uit werken. Zaterdag ging ik het huis met de kakkerlakkenplaag controleren en klaarmaken voor de volgende gasten, helaas konden ze er niet in want er waren nog steeds rondrennende ongenode gasten (GATVERDAMME). Een ander huis vinden bleek nog niet zo makkelijk maar gelukkig hebben we toch een oplossing kunnen vinden in dezelfde community via een andere management company. Pest control ging maar weer aan de gang, hopelijk kunnen ze het eindelijk eens oplossen want dit is echt niet te doen.......

Bij het volgende huis waren gasten net vertrokken en hadden een cadeautje voor ons achtergelaten in de garage:

Even voor de duidelijkheid, dit is dus afval van gasten die ongeveer een week in het huis hebben verbleven. Het rook er lichtelijk naar vuilnisbelt en het kostte me dus behoorlijk wat moeite om alles weer fris te laten ruiken. De rest van de dag verliep gelukkig wel goed ;). Thuisgekomen zag ik dit tafereeltje:
Arme Izzy heeft het af en toe zwaar te verduren hoor, maar ze pakt Coco altijd weer terug :).

Maandagochtend kregen we een melding van kantoor of Ron even wilde gaan kijken bij de gasten in een van "onze" huizen, het door hun betaalde bedrag bleek te zijn teruggehaald door de creditcardhouder dus dat was best vreemd. Het kon uiteraard zo zijn dat er een foutje was gemaakt dus ging Ron vol goede moed op pad. De deur werd opengedaan door een paar tieners die aangaven dat hun vader er niet was en dat hij niet binnen mocht komen. Hij moest dus later terugkomen. We hadden er allemaal niet zo'n goed gevoel bij dus besloot hij de politie in te schakelen, met twee agenten ging hij er weer heen. De agenten gingen naar binnen om te praten (het huis stond vol met dozen en plastic bakken zag Ron) en na een beetje heen en weer geklets dat ze er niets van snapten en zo werden ze gesommeerd het pand per omgaande te verlaten, gevalletje creditcard fraude! Na een paar uur waren ze vertrokken en heeft Ron nieuwe sloten en een nieuwe alarmcode geregeld om zo te voorkomen dat ze nog terug zouden gaan. Gelukkig is alles goed afgelopen (ik was opgelucht toen hij me belde hoor). Geen foto's helaas, daar zijn agenten niet zo dol op hier!

Dinsdagavond zijn we met Nederlandse kennissen uit eten geweest in Clermont, lekker gegeten maar helaas hadden we een ober die nodig naar Schoonenberg Hoorcomfort moet want we moesten overal dubbel om vragen!

Woensdag was een redelijk rustige dag voor mij (Ron had het superdruk) zodat ik 's middags met Pascal naar Epcot kon gaan want het Garden and Flower Festival is begonnen en we mochten ook nog een limited edition magneet ophalen met onze jaarkaarten. Dat wilden we natuurlijk wel dus na het regelen van een paar fastpasses stapten we samen in de auto en gingen naar Epcot. Hierbij een kleine impressie:


 

 

 

 

Kortom, het was een leuke middag!

Vandaag (donderdag) was weer een gewone en best drukke werkdag, 4 aankomsten en 1 vertrek (in onze eigen villa). Pascal had zijn schoolfoto's mee naar huis gekregen en we vinden ze superleuk (foto van foto dus een tikje vervormd).

 

Eind van de middag kwamen Frans en Ineke ook nog naar Solterra om onze villa te bekijken waarna we lekker en gezellig uit eten zijn geweest bij Davenport Ale House. Na het eten zijn zij weer terug gereden naar hun mobile home in Sebring en zijn wij huiswaarts gegaan. Morgen komen mijn moeder, Stefan en Ester aan op Sanford en ontvangen we Nederlandse huurders in onze villa. We hebben er zin in!

Oh ja, dit kwam ik nog tegen bij de World Market:

Dit was weer een verslagje van ons dagelijks leven in the Sunshine State. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer maar weer!


16 opmerkingen:

Patrick zei

We zijn net onderweg

Skihofjes zei

Van alles weer mee gemaakt. Oh Ja Frans en zijn vrouw die zouden we ook nog eens Bezoeken. Hadden contact gehad met hem over een visa en zo. Dus daar moeten we zeker eens heen.

Ilse zei

Weer leuk om te lezen. Jeetje wat maken mensen een troep zeg echt niet normaal en al helemaal belachelijk om het zo in de garage achter te laten !!! Bah.

Alberdina zei

Wat hebben jullie een heerlijk leventje daar, jammer dat sommige gasten zo’n troep maken in andermans huis maar dat zal helaas altijd wel blijven. En atuurlijk heel jaloers op de temperaturen bij jullie

Sonja zei

Jemig jullie maken wat mee daar, wat zijn er toch een viespeuken op deze wereld.
Wat is Epcot weer mooi!

2theusa/Christa zei

Wat een avonturen. Je hebt allerlei soorten huurders, maar jullie hebben al met een paar uitersten te maken gehad! Leuke foto’s in Epcot.

De Moolenschotjes zei

Jeetje jullie maken wel heel wat mee zo.
Met al die huurders,ja niet iedereen is even netjes zo zie je maar weer.
En wat een leuke schoolfoto van Pascal.

Renee de Korte zei

Nou elke dag is er wel iets te beleven, wat een verhaal weer van die creditcardfraude. En wat een afval zeg en dat van een week! Niet normaal!
Leuke foto’s van Pascal zeg! Heel anders dan hier, lekker ontspannen.
En wat mooi in Epcot met die bloemen sculpturen.
Veel plezier weer met alles!

Hannie zei

Never a dull moment, zullen we maar zeggen.
Leuk die schoolfoto's van Pascal, heel anders als hier.
Nu lekker genieten mat de familie!

amsterdam zei

Wat een rare mensen heb je toch. Gelukkig zijn dat uitzonderingen. Ter lering en de vermaeke, via welk bemiddelaars was dat huis verhuurd?

Ronald zei

Het goede leven gaat lekker door bij jullie. En wij ons altijd druk maken als we de vaatwasser niet leeggehaald hebben als we weggaan. Leuke foto’s vanuit Epcot.

Gr. Ronald

Pieter en Petra zei

Moest nog even de laatste 4 updates lezen, maar ben nu weer helemaal op de hoogte en ik zie dat het jullie prima af gaat. Prachtige villa hebben jullie aangekocht ( had deze inmiddels al een paar keer gedeeld ) dat wordt zeker weten een topper.

En dan het weer bij jullie : wij zijn toch wel heel erg jaloers ;-)

Cindy zei

Nou, het zijn in ieder geval geen saaie dagen! Je maakt wat mee zo. Die kakkerlakken, brrr.... en al dat vuilnis, absurd!
En die creditcardfraude, jee wat een brutaliteit toch.
Wat een leuke foto's van Pascal zeg!
En dat mooie weer! Zucht... (voel me al de hele week een ijsbeer haha)
Nog een weekje :-)
Volgens mij is je familie lekker op tijd geland. Veel plezier en tot volgende week!

Mariska zei

Avonturen genoeg, je maakt wat mee in jullie nieuwe werk en ook in USA is de politie je beste vriend 😁

Geweldige fotos van Epcot en Pascal! Fijn weekend

Twinmom1995 zei

Echt leuk om te lezen hoe het jullie vergaat.
Jullie hebben al van alles meegemaakt en tussendoor tijd om te genieten, heerlijk hoor.

Lavie74 zei

Wat een ongelofelijk avontuur zijn jullie aangegaan! Ik las op het blog van Cindy dat ze bij jullie gaat logeren. De blogs van Cindy volg ik al jaren met plezier. En jullie avonturen heb ik de afgelopen jaren ook gevolgd. Ook met de Moolenschotjes. Zo leuk altijd om te zien dat jullie elkaar in Florida opzoeken. Ik had even helemaal gemist dat jullie geëmigreerd zijn. Vanaf nu ga ik jullie avonturen volgen. Vandaag alle voorgaande blogs gelezen. Heel leuk om te zien wat jullie bezighoudt. Heel veel succes en geluk en afentoe zal ik reageren op een post!
Groet, Marlieke /Lavie74