zaterdag 4 augustus 2018

Lees snel verder over onze belevenissen!

Michelle en Evelien zijn inmiddels al weer bijna twee weken bij ons, de tijd vliegt voorbij! Dat betekent natuurlijk dat er ook weer het een en ander gebeurd is dus weer voldoende voor een blog!

De eerste week moest er uiteraard geshopt worden, daar zijn ze best goed in, en zijn we lekker uit eten geweest. "Onze" Italiaan bestond twee jaar en ze hadden wat leuke aanbiedingen die avond, dus wilden we daar wel gaan eten. We zaten heerlijk op het overdekte terras (gelukkig aan de raamkant want het begon te hozen) en hadden een leuke avond!
 

Michelle en Evelien zijn samen naar Epcot (Pascal was daar ook mee naartoe maar wil niet meer want hij moest steeds de tassen vasthouden vanwege het foto's maken haha), Magic Kingdom en Animal Kingdom geweest en waren zo lief om wat foto's af te staan voor dit blog :):
 













28 juli vonden we ineens een baby schildpad voor de deur. Eerst dacht ik dat hij dood was want hij zat echt doodstil maar nadat we hem in een bakje water hadden gezet kwam hij weer tot leven. Michelle had hem uiteindelijk in een drievaksbord op de eettafel gezet (vanwege de katten leek ons dat wel veilig) en toen hij uit het bord klom en over tafel begon te scharrelen wisten we dat het moment daar was om hem vrij te laten in het meertje. We liepen een eindje weg van een enorme reiger en Michelle liet hem vrij, het ging niet helemaal van harte maar het lukte toch!
 
 

29 juli gingen we naar St. Augustine. Wat wel heel grappig is om te vertellen is dat ik 's morgens op Facebook een herinnering van 5 jaar geleden zag verschijnen. Op die dag waren we dus ook in St. Augustine en hebben we een foto van Michelle en Pascal gemaakt. We besloten dan ook dezelfde foto nogmaals te gaan maken. Zoek de verschillen!
 


We arriveerden rond een uur of half 11 en hebben lekker rustig het winkelstraatje en de haven doorgewandeld. Evelien had haar camera mee en we fotografeerden er lustig op los (met leuke foto's als resultaat). Het viel ons overigens wel op dat er ongelooflijk veel ijswinkels zijn gekomen, dat was voorheen niet zo!

 

 

 









Ons bezoekje aan het gezellige oude stadje werd afgesloten met een lekkere lunch bij Al's pizzeria waarna we via de A1A terug zijn gereden naar Daytona.
 
 




We wilden eigenlijk heel graag het strand even oprijden maar bij het zien van de huidige entreeprijs van 20 dollar zijn we toch maar doorgereden! De laatste stop was Mount Dora waarna we naar huis zijn gegaan.
 

Alsof ik hier op zou klimmen!

Pascal en Ron wilden thuis eten en het vrouwelijke deel van het gezelschap is bij Gators Dockside beland. Nadat we besteld hadden kregen we onze drankjes lekker snel maar het eten liet even op zich wachten, omdat het zondag was en het restaurant afgeladen was maakten we ons niet zo druk. Totdat op zeker moment de manager ineens aan tafel kwam zitten en vertelde dat er een foutje was gemaakt, onze order was niet doorgegeven aan de keuken dus mochten we een gratis voorgerecht kiezen. Dat werd spinach dip met pitapuntjes maar voor het ongemak kregen we ook nog een bak salsa met nachochips. Het hoofdgerecht is dus niet helemaal opgegeten, dat snappen jullie wel!

Pascal was deze week weer op zomerkamp dus ik had mijn handen vrij. Woensdag had ik niets te doen dus gingen Michelle, Evelien en ik naar Wild Florida. Ook hier werd er weer veel gefotografeerd en gelachen (vooral in de aviary waar de vogels zich letterlijk op je storten als je een voerstokje hebt). Oh ja, we zagen ook nog een slang in het wild. Reactie van Michelle: Oh, wat schattig!! Zie hier een selectie van de foto's:

 



 
 

 

 

 

 

 

 









Vervolgens zijn we doorgereden naar de Mall at Millennia want de dames wilden even naar Victoria's Secret, uiteraard vertrokken we hier niet met lege handen (ook dankzij de vele kortingsbonnen die ik had) dus blije dames! Daarna hebben we Pascal opgehaald en zijn, in een hoosbui, naar huis gereden.

Op dezelfde dag is Tim Knegt is bij ons aangekomen en blijft een weekje logeren. We kennen Tim van Flashing Heiloo, de basketbalvereniging waar Michelle heeft gespeeld, en hij is de zoon van Ron's voormalige compagnon waarmee hij Fanbase (printen van sportkleding) heeft gerund.

Zondag komt er nog meer visite, Hannie en Luuk komen ook een weekje logeren dus casa Biegjes zit weer helemaal vol! Wim kan alleen helaas niet mee, want zijn agenda laat hem niet gaan.....

Donderdag en vrijdag waren gewone werkdagen waarop ik het eigenlijk best druk had. Donderdagavond zijn we nog, voor de laatste keer, uit eten geweest met de Moolenschotjes want die vertrekken vandaag (zaterdag) weer na hun verblijf van 4 weken. Demi wilde heel graag naar LongHorn dus we gingen naar Winter Garden en vervolgens snel weer weg want de wachttijd bedroeg maar liefst 1,5 uur! Uiteindelijk zijn we bij LongHorn beland bij Rolling Oaks in Kissimmee, daar hoefden we maar een half uurtje te wachten dus dat viel mee. Er werd zoveel gekletst en gelachen dat we niet eens foto's hebben gemaakt (en dat wil wat zeggen, haha)! We hopen ze volgend jaar weer te zien, het was weer keigezellig!

In mijn vorige blog had ik het over een leuk nieuwtje. Nou, daar komt ie dan: Michelle gaat 8 augustus weer terug naar Nederland met Evelien maar komt op 19 augustus weer terug (samen met haar kat Vlokje) en blijft dan bij ons in Windermere wonen. Ze heeft zich inmiddels aangemeld bij Valencia College en gaat Business Management doen. Jullie snappen wel dat wij helemaal happy zijn!

Tot slot nog wat grappige teksten die zeer herkenbaar zijn voor elke moeder (en vader natuurlijk):
 

 

Fijne week allemaal en hopelijk tot snel!





18 opmerkingen:

Hans (thefreeze) zei

Dat is een wel heel leuk nieuwtje! Zal je moeder (en vader, en broertjes) hart goed doen om het gezin compleet te hebben. Maar of ik iemand in huis zou willen die slangen “schattig” vindt... 😂

Gerrit en Joke zei

Kijk dit is nou eens een mooie Clifhanger
Zie er allemaal weer gezellig uit en juliie hebben het maar druk met al die Nederlanders

Groet
Joke en Gerrit

Hannie zei

Ahh Pascal als tassen drager, kan me voorstellen dat hij dat niet zo leuk vond.
Wat gezellig al die logees, vooral die van zondag!
Super foto's weer vooral die bij Wild Florida.
Die uitspraken zijn ook hilarisch, waar heb je die nou weer vandaan?
Michelle heeft wel gezorgd voor een erg blije Papa en Mama😃
Tot Morgen!

Unknown zei

Ja leuk hoor ik zag er stralen vd week en jullie ook . Jullie hebben het maar druk mee met de visites uiteten zal dan waarsch met kerst worden

Cindy zei

Wat een heerlijke weken weer, lekker eten, gezellige uitjes. Krijg heimwee als ik Wild Florida zie haha, zo leuk daar. En dan volle bak komende tijd, gezellig! Maar ook weer zo gastvrij van jullie, echt petje af daarvoor hoor!
En wat heerlijk toch, dat Michelle snel weer terug is, en dan definitief. Met Vlokje, zo gaaf! Benieuwd hoe Vlokje de reis gaat ervaren.

Mariska zei

Wat geweldig om te lezen dat jullie weer herenigd worden als gezin, zalig!! en de rest van het blog ook top en een gezellige drukte.
Ik merk zelf dat ik nu wij in Davenport zitten moeite heb om dagelijks te bloggen want de tijd vliegt voorbij maar zojuist toch ook nog even geblogd.
Liefs Mariska

Esther Sloof zei

Ik had al gehoopt dat dat het nieuwtje zou zijn, heerlijk weer compleet over 2 weken!!
Veel plezier met de logés!

José zei

Wat een drukke, maar heel gezellige weken weer. Leuke foto’s gemaakt bij Wild Florida. Wat een mooi nieuws dat Michelle nu toch ook heeft besloten om in Florida te studeren en lekker thuis komt wonen, zo zijn jullie weer helemaal compleet, TOP.

Renee de Korte zei

Wat fijn voor jullie allemaal, dat Michelle ook naar Florida komt. Een gezin hoort toch ook compleet te zijn!
Jullie hebben weer veel leuks gedaan . Ik hoop trouwens dat Vlokje het goed kan vinden met de overeige poezenbeesten.
Gezellige drukte weer komende tijd! Fijne tijd met elkaar!

Mandy zei

Wat een super leuk nieuws dat Michelle ook naar Florida komt .
Het waren weer drukke maar oergezellige dagen bij jullie .

Marja en Tony zei

Ik had al een klein vermoeden en hoop voor jullie, wat een geweldig fijn nieuws.

Ronald zei

Het hoge woord is eruit, wat zullen jullie blij zijn.
Wild Florida ziet er wel erg leuk uit, mooie foto’s.

Gr. Ronald

De Moolenschotjes zei

Leuk blog ik wist natuurlijk al veel😂😂alles live gehoord maar nogmaals super leuk dat michelle naar flirida komt..

Lavie74 zei

Wat een ontzettend leuk blog weer. En zoo leuk dat jullie dochter ook bij jullie komt wonen. Echt heel fijn dat het gezin weer compleet is! Tot het volgende blog!

Lavie74 zei

Wat een ontzettend leuk blog weer. En zoo leuk dat jullie dochter ook bij jullie komt wonen. Echt heel fijn dat het gezin weer compleet is! Tot het volgende blog!

Niels en Danielle zei

Whoohoo! Super nieuws zeg en verder genieten jullie daar van elk moment dat jullie er wonen

2theusa/Christa zei

Wat een heerlijk nieuws. Super dat ze bij jullie komt wonen, leuke studie gaat ze doen! Onze dochter doet met veel plezier ook zo’n soort studie)

Marjolein zei

Leuk al die foto’s moon!!!! Dikke kus van ons, Mar Job Chris en Isa