donderdag 14 december 2017

Een zusje voor Izzy!

De dag begon lekker op tijd, 6.15 waren we al wakker.....

Ron stond eerst op en na nog even gewoeld te hebben ben ik er ook maar uit gegaan, anders krijg ik toch maar hoofdpijn en daar had ik even geen zin in!

Izzy had zich gelukkig gedragen en alles stond en hing nog net zo in huis zoals we het de avond ervoor hadden achtergelaten ;). In eerste instantie reageerde ze weer wat afstandelijk maar al snel begon ze te knorren en toenadering te zoeken, daarna begon ze te spelen met haar muisje dus dat is een goed teken. Na een kop koffie werd ik ook weer wat meer mens en heb gezellig even met Hannie en daarna met mijn moeder gefacetimed (ze wilden Izzy ook graag even "live" zien).
 

Om 11.20 uur hadden we een afspraak voor Pascal bij het Windermere Medical Center want we hebben een gezondheidsverklaring nodig voor school, ook moest er gekeken worden of hij nog inentingen moest hebben. We waren vlot aan de beurt en hij werd gewogen, gemeten, bloeddruk opgenomen, getemperatuurd, oren getest (niks mis mee, hoewel we soms denken van wel hihi) en tot slot nog een ogentest. Geslaagd op alle fronten dus goedgekeurd! Hij bleek nog wel twee inentingen nodig te hebben en die heeft hij ook meteen gehad. Nu mogen we hem aanmelden op school!

Volgende stop was Winter Garden. Lunch bij Five Guys, even iets omruilen bij Lowe's en langs de Game Stop. Gelukkig hadden we de kattenmand meegenomen want toen we zaten te eten werden we gebeld dat we de poes mochten ophalen bij de opvang. Rond 15.15 uur kwamen we daar aan en meldden ons bij de balie. Na hetzelfde ritueel als gisteren mochten we naar de kliniek en kregen we de poes mee in haar mandje. Haar nieuwe naam is Coco, want ook zij had een Zware Jongens nummer. Overigens hebben we voor haar een christmas hoodie gekregen (dat is dat rode ding op de foto), aantrekken gaat hem natuurlijk ook voor haar niet worden!

Onderweg naar huis was ze al opvallend aanhalig en nog een beetje suf van de narcose (ook gesteriliseerd vandaag) en thuisgekomen maakte ze eerst kennis met Izzy, gelukkig accepteren ze elkaar (al had Izzy wel een staart die bijna dikker was dan haar lijfje). Vervolgens kroop ze meteen bij Ron op schoot en liet zich lekker aanhalen. Ook Izzy wordt al wat toeschietelijker en kruipt niet meer continu achter de bank. Komt vast wel goed met die twee (en met ons).
 


 

Ik heb nog een tijdje gefacetimed met Michelle en Bep en toen was het al weer tijd voor het diner, vanwege de late lunch werd het een broodje met omelet want veel honger hadden we niet!

Vanavond hadden we het plan om de kerstversiering in Magic Kingdom te gaan bekijken, helaas bleek bij aankomst bij het Ticket and Transportationcenter dat de Very Merry Christmas Party om 19.00 uur begon en daar heb je aparte tickets voor nodig. We hadden geen zin om dat te doen dus zijn we naar Disney Springs gereden. Bij het aanrijden zagen we dat beide parkeergarages vol waren en er een enorme rij van hoopvolle mensen toch stond te wachten bij het stoplicht, voor ons een goede reden om niet te gaan. Oftewel, we hebben ons een uurtje vermaakt met rondrijden! Thuisgekomen hebben we lekker koffie gezet en gaan we Sally en Vaughn vanavond laat ophalen van het vliegveld, want die zijn naar New York geweest.

Weer een dag voorbij!


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

6 opmerkingen:

Hannie zei

Coco is ook een schatje!
Jeetje een gezondheidscheck voordat je naar school mag, dat is bijzonder.
Wat voor inentingen moest hij nog hebben? In NL krijgen ze op hun 9e toch ook nog 1 of 2 inentingen, oa BMR volgens mij.
Jammer dat het een vergeefs ritje naar Disney was.
Ben benieuwd of de dames het gelijk goed kunnen vinden met elkaar.

Cindy zei

Fijn dat Pascal is "goedgekeurd". Apart de inentingen.
Maar werkt natuurlijk allemaal anders daar :-)
En ziet er goed uit zeg, Izzy en Coco, kijk Izzy eens toenadering zoeken op de foto. Komt helemaal goed zo te zien!

Renee de Korte zei

Jeetje je moet echt door de keuring zeg, heel anders dan hier en nog inentingen ook! Nou ja hij mag naar school, ook een prettig idee!
Wat leuk die poezen , dat komt vast goed zo samen!
Jeetje geen plek in de parkeergarages en die zijn groot!
Nou ja tijd genoeg om een andere keer te gaan!

Mariska zei

Coco & Izzy klinkt samen als een klok, leuk hoor, heel veel plezier met die 2 erbij in huize biegjes :)

José zei

Wat fijn dat Izzy en Coco het goed met elkaar kunnen vinden, is toch altijd even afwachten. Fijn dat Pascal “goedgekeurd” is en straks lekker naar school kan.

Mandy zei

Wat hebben jullie 2 lieve leuke gezinsleden erbij ...
Super dat Ron zijn motorrijbewijs heeft gehaald ...gefeliciteerd !
Volgens mij hebben jullie je draai al helemaal gevonden ...heerlijk !!