zaterdag 6 januari 2018

De eerste week van 2018 in vogelvlucht

Op maandag 1 januari begon de dag al vroeg bij de Biegjes...... We waren rond een uur of 1 lekker ons bed ingekropen en onze ingebouwde wekkertjes zorgden ervoor dat we rond een uur of half 8 al wakker waren. Koffie doet in dit soort gevallen echt wonderen! Sally en Vaughn kwamen iets later naar beneden en na een heerlijk ontbijtje hebben ze hun spullen ingepakt en zijn naar huis gereden. Leuk detail trouwens: Izzy probeerde vriendjes te worden met Ella en die was lang zo bang niet meer als de dag ervoor (behalve voor Coco want die vond het echt niet leuk om een hond in huis te hebben).



's-Middags was het een Nederlandse enclave in ons huis...... We kregen visite van Ronald, Ethel, Merel en Carlijn (de Zwijger), Joke, Pierre, Lena en Talisa (Hof), Joyce Korenman en tot slot Hans en Marilyn Welbergen. We hebben het nieuwe jaar ingeluid met een heerlijke, door Ron gebakken, oliebol (oke, de een wat meer dan de ander haha). Helaas totaal vergeten om foto's te maken, we stonden teveel te kletsen! De familie Hof bleef gezellig plakken en we besloten om uit eten te gaan. Helaas kreeg ik telefonisch te horen dat de wachttijd bij LongHorn, zelfs bij call ahead, 1,5 uur bij aankomst zou zijn..... Dat vonden we even te gek dus bestelden we pizza bij Papa John's, wel zo makkelijk en erg lekker. Na deze zeer geslaagde maaltijd hebben we nog lekker koffie gedronken en zitten kletsen waarna ook zij huiswaarts gingen.

De twee dagen erna hebben we eigenlijk niets noemenswaardigs gedaan. Donderdag zijn we naar Clermont gereden om te gaan ontbijten bij IHOP, het was onderweg maar liefst 3,8 graden Celsius dus dat leverde bijgaande foto's op:


Ron en ik hadden bij IHOP de Tuscan Scramble en Pascal kwam tot de conclusie dat hij volgende keer toch maar weer een kindermenu neemt!
 


Na het ontbijt zijn we naar Homes of America gereden want we hadden een afspraak om door te nemen hoe en wanneer we met onze werkzaamheden gaan starten. We hebben een leuk gesprek met ze gehad en gaan waarschijnlijk donderdag 11 januari beginnen, we krijgen eerst een inwerkperiode van 30 dagen waarin we met Kylie mee gaan lopen. Hiervan zal ik uiteraard volop foto's gaan plaatsen (met haar toestemming hoor)! 
Na dit gesprek zijn we doorgereden naar Ollie's Outlet, oftewel de winkel van Sinkel. Mijn hemel wat hadden ze daar een hoop, en voor leuke prijzen!
 


We hebben ons daar enige tijd vermaakt en gingen met wat spullen de deur uit waarna we richting huis zijn gereden en lekker thuis hebben gegeten.

Vrijdag zijn we eerst (telefonisch) bezig geweest om een zorgverzekering te regelen, onze accountant wist iemand die ons kon helpen en die belde keurig op de afgesproken tijd. De aanvraag is ingediend, nu maar afwachten of het gaat lukken! We facetimeden nog even met Stefan en Ester om te overleggen voor hun trip naar Florida, ze komen samen met Jannie (mijn moeder) van 2 tot 12 maart en vliegen met Tui. Dat betekent volle bak van de 9e tot de 12e want ook Cindy Helmich komt bij ons logeren (van 9 tot 19 maart), maar wel heel gezellig!
Vervolgens kwam Ronald nog even wat spullen afgeven voor RJ en Caroline en zijn we daarna naar de Florida Mall gereden om mijn telefoonnummer goed te laten zetten (lang verhaal en niet interessant), ook weer geregeld. Volgende stop was Starbucks want Pascal wilde zoooooooooo graag een Vanilla Bean Frappucino, uiteraard offerden wij ons op en namen een Caramel Brulee Frappucino (eerlijk gedeeld).

Het diner werd genuttigd bij Friday's, we hadden een geweldige ober genaamd Luis die enorm zijn best voor ons deed! Helaas moest hij daarna nog meer zijn best doen want mijn biefstuk was nogal draderig en dus taai. Het werd keurig vervangen door een goed exemplaar en hij was netjes van de rekening gehaald, prima opgelost! Na het eten zijn we lekker naar huis gereden en hebben twee afleveringen van The Blacklist gekeken, deze blijkt hier in september al weer begonnen te zijn en de nieuwste aflevering was dus eerder deze week. We zijn nu aan het inlopen en hopen met een dag of 2 weer helemaal bij te zijn!

Vanmorgen hebben we eerst vliegtickets voor Michelle en Bep geregeld, ze komen 23 april tot 4 mei naar ons toe en vliegen met Delta! Dan kunnen we ze weer live knuffelen :).
Daarna is Ron met Pascal naar Minneola gereden want de achterwand in de keuken van Mike en Julie is nog niet helemaal af, voor Pascal geen straf want die kon weer lekker met Tyler en Dahlia spelen. Ik ben in Windermere gebleven en heb boodschappen gehaald en wat in het huis gerommeld.

Ook vanavond hebben we lekker thuis gegeten, kiphaasjes met rode aardappels uit de oven, sperziebonen en doperwten. Het smaakte prima en de maaltijd werd afgesloten met een lekker kopje koffie. De katten vonden vooral de afwas erg interessant!



Oh ja, toen Ron vanmiddag thuiskwam zag hij dit tafereeltje:
Zijn opmerking hierbij was: oh kijk, Michelle en Max zijn er ook!

Wederom bedankt voor het lezen en tot de volgende keer maar weer!





15 opmerkingen:

Unknown zei

De oliebollen waren zeker lekker. Lekkere dagen zo voor jullie voordat de nieuwe uitdaging op 11 januari gaat beginnen.

Gr. Ronald

Hannie zei

Het meeste had ik natuurlijk gisteren al gehoord maar toch leuk om het ook te lezen.
Grappig die winkel van sinkel, daar vind je altijd wel iets waar je niet naar op zoek was maar wel eens handig kan zijn.
Ik hoop dat jullie vanaf donderdag lekker aan de slag kunnen!

Jacqueline zei

Wat een fijne tijd hebben jullie. Helemaal thuis. Vanaf een donderdag komt daar dan de nieuwe uitdaging bij. Ben heel benieuwd hoe dat gaat bevallen. Maar dat zal vast helemaal goed gaan.

Cindy zei

Lekker veel geregeld weer, en fijn dat jullie 11 januari aan de slag kunnen. Benieuwd hoe alles gaat bevallen.
Gezellig zo met zijn allen op nieuwjaarsdag.
En wat zijn Izzy en Coco toch leuk! Die foto van jou met Izzy is echt heel schattig.
En volle bak inderdaad van 9 t/m 12 maart. Maar wel gezellig, heb er zin in!

De Moolenschotjes zei

Zo wat een volle week.
Wat gezellig zo op 1 januari zoveel visite met lekkere oliebollen.
En spannend 11 januari gaat het beginnen ,maar snap dat je er reuze veel zin in hebt.
En wat fijn dat je moeder boer en schoonzus komen .
En dan in april Michelle super fijn..

Renee de Korte zei

Wat een gezelligheid zo met elkaar op 1 januari! Bij jullie kan volgens mij ook alles!
Spannend als jullie op 11 januari aan het echte werk gaan beginnen en wat een heerlijk vooruitzicht al die familie en vrienden over de vloer in het voorjaar!

arianne zei

Ook voor jullue zit de “ vakantie” er bijna op. Dan gaat het “echte”” leven weer beginnen voor jullie en pascal op school. Maar eerst nog hollandse visite. Have fun.

Hans (thefreeze) zei

Wat een gezellige en drukke week en een heerlijk vooruitzicht om volgende week echt aan de slag te gaan!

Esther Sloof zei

Dat waren leuke dagen en nu 11 jan starten, erg benieuwd! Fijn dat Michelle komt in april en hopelijk nog vele andere keren!
Alvast Werkse en veel plezier!

Saskia zei

Even lekker bijgelezen. Wat heetlijk om er nu te wonen al voelt het waarschijnlijk nog al vakantie. Spannend om 11 jan te gaan beginnen. Heel veel succes!!

amsterdam zei

Het gaat jullie al zo lekker daar dat het lijkt of je er al langer bent. Ben benieuwd hoe jullie indertijd met Kelly verliopt.

Sonja zei

Never a dull moment bij jullie, wat een activiteiten. Het is gedaan met de vakantie, Pascal weer naar school en jullie aan het werk, spannend, heel veel succes!

Mariska zei

Wat een vliegende start :)ben benieuwd hoe het "normale"ritme gaat bevallen.

2theusa/Christa zei

Wat een leuke afwisselende dagen. Succes de 11e πŸ‘πŸΌπŸ’ͺ🏼

Ilse zei

Zo he wat zijn er bij jullie veel dingen veranderd !! Kwam via Cindy op jullie blog uit en ben meteen al jullie avonturen gaan lezen. Heerlijk zeg om daar nu te wonen !! Heel veel succes met alles daar en ik blijf gezellig meelezen !!