zondag 12 september 2021

De Biegjes family vacation!

Na een periode van complete gekte met verhuur en aanverwante zaken is het nu (gelukkig) weer even rustig. Even uitleggen, hoewel Europa, de UK en nog een paar andere landen nog altijd niet naar Amerika mogen komen is het tot half augustus een gekkenhuis geweest met verhuur van de huizen. Waar normaal gesproken gasten 2 tot 3 weken blijven varieerde het nu van 1 nacht (ja echt waar) tot maximum een week, tel hierbij op dat de gasten echt bijna back to back aankwamen en je hebt een idee hoe het is gegaan. Dat is dus ook de reden waarom ik al een aantal maanden geen blog meer heb geschreven, geen tijd en ook geen zin!

Maar goed, alles is nu weer een beetje normaal en we konden ons gaan verheugen op het bezoek van Jannie, Henk, Bep en Joke. Ze hadden tickets met aankomst op 9 september (want dan zouden de grenzen toch wel weer open zijn, toch?). We zouden met z'n allen onze 25e trouwdag gaan vieren op de 13e en mijn verjaardag op de 14e en iedereen verheugde zich enorm! Helaas kwam de datum steeds sneller dichtbij, dat kon helaas niet gezegd worden over het opheffen van de travelban 😔, en het werd rap duidelijk dat ze dus niet konden komen. Tickets werden omgeboekt naar januari en nu maar hopen dat het dan wel kan want dit duurt echt veel te lang!

Omdat Michelle naar Las Vegas was gegaan voor een flag football toernooi en ons allerlei jaloersmakende foto's en video's stuurde ontstond het plan om een trip met z'n vieren te plannen want het is natuurlijk wel een heel speciaal huwelijksjubileum en dus zaten we met de laptop op de schoot om een weekje weg te plannen (joehoe!). Vervanging voor het werk werd eerst geregeld en toen gekeken wat we precies wilden doen. We boekten tickets met Spirit naar Las Vegas en boekten het Palazzo at the Venetian hotel voor twee nachten, daarna gaan we route 66 voor een deel rijden en hebben onderweg heel veel stops ingepland met afwisselend hotels en AirBnb's. Dingen die we o.a gaan bezoeken zijn: Winslow Arizona (komt voor in het liedje Take it Easy van the Eagles), Page, Grand Canyon, Lower Antilope Canyon, Zion National Park en nog van alles wat we tegenkomen op de route. We eindigen weer in Las Vegas waar we Hotel New York New York hebben geboekt voor een nachtje en vliegen zaterdagavond de 18e weer terug naar huis.

Hierbij het verslag van onze eerste dag:

Onze vlucht vertrok om 8.20 uur vanaf MCO met Big Bird Airlines (Spirit heeft knalgele vliegtuigen, haha) en verliep zonder problemen zodat we rond een uur of 10 landden op Las Vegas. Wat we heel bijzonder vonden was dat je alleen maar woestijn en rotsen ziet en ineens doemt er een volledige stad op. Bij het uitlopen van de gate zie je de eerste gokmachines al staan, echt heel grappig om te zien!


We namen de bus naar het Rental Car Center en kozen een mooie hybride Chrysler Pacifica uit (met slechts 63 mijl op de teller), koffers werden ingeladen en we gingen onderweg naar de dichtstbijzijnde Walmart om proviand en een koelbox in te slaan voor de roadtrip. Vervolgens door naar In 'n Out Burger voor een lekkere lunch (met een soort Febo saus, yummie) en, met een kleine tussenstop bij een winkelcentrum omdat we de tijd moesten doden tot we konden inchecken, kwamen we aan bij het Palazzo hotel. Om bij de lobby te komen moesten we door het casino (wat een gekkenhuis!), en we keken onze ogen uit. Pascal en Michelle kregen een suite met twee queen bedden op de 37e verdieping en wij eentje met een King bed op de 42e verdieping. Wat een prachtige suite!







Toen we Michelle en Pascal op gingen halen bij hun kamer bleek helaas dat ze ongelooflijk luidruchtige buren hadden, ze waren om 7 uur 's avonds al aardig aan de drank en de vloeken en geschreeuw waren niet van de lucht. We gingen daarom maar bij de receptie vragen of ze alsjeblieft een andere kamer konden krijgen want dit vonden we geen fijn idee. Dat was geen probleem en ze kregen een nieuwe kamer op de 15e verdieping. Nadat we alles verhuisd hadden zijn we een rondje gaan lopen in het hotel om de boel een beetje te verkennen, heel mooi maar ook heel erg over the top! Voor wie het Palazzo niet kent, ze hebben Venetie dus tot in detail nagebouwd!








Echt veel honger hadden we allemaal niet dus we hebben een klein hapje gegeten bij The Rockhouse in het hotel waarna we een stukje buiten zijn gaan lopen. Laat de foto's maar voor zich spreken!










Na deze enerverende dag zijn we terug naar het hotel gegaan en heerlijk ons bedje ingedoken. Einde van een lange dag!

13 opmerkingen:

Kenneth zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jacqueline zei

the top en je kijkt je ogen uit. Geniet ervan.
Jullie plannen voor deze week zijn heel leuk, lees graag weer mee.

Anoniem zei

Dat wordt een onvergetelijke vakantie ! Have fun ❤️

Ina en Arjan zei

Oeps, dat was niet de bedoeling…..om anoniem een reaktie achter te laten 🤦‍♀️

Hannie zei

Zo leuk dat jullie deze kant van het land gaan verkennen.
Ja Vegas is echt over de top, maar zo leuk!

Cindy zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum. Top om dat in Las Vegas te vieren. Jammer dat de travelban nog steeds niet is opgeheven, en jullie geen bezoek konden ontvangen, maar dit is een mooi alternatief.
Veel plezier! Ik lees met nog iets meer interesse mee, want ongeveer deze trip had ik ergens afgelopen winter ook in de planning voor deze maand. Maar komt nog wel een keer.

Anoniem zei

Wat leuk, veel plezier. Wij gingen naar Vegas toen we 12,5 jaar getrouwd zijn. Vegas is zo leuk, groetjes Carla en Arno

Ronald zei

Heerlijk om er een weekje uit te zijn, en ook nog met een paar speciale dagen. Foto’s zijn geweldig, bring back the memories. Hopelijk is de travelban snel opgeheven en kunnen jullie de familie weer met open armen ontvangen.

Gr. Ronald

Renee de Korte zei

Wat leuk weer een blog! Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk, dat moet inderdaad gevierd worden! Groot gelijk.
Las Vegas is zo over de top, maar ik vind het wel leuk om geweest te zijn.
Straks is er genoeg stilte in de parken, geniet van jullie heerlijke vakantie, voor ons ook lekker genieten met al die mooie foto’s en sweet memories!

amsterdam zei

What happens in Vegas status in Vegas. Have fun

amsterdam zei

Status = stays

Jort & Suus - On the road zei

Zo leuk. Geniet er van. Jullie hebben het verdiend. Ben minimaal jaloers. Wij hadden er nu ook geweest.

Mariska zei

Een geweldig mooie bestemming om met zijn 4en dit te vieren, hier ook mooie herinneringen aan een vakantie in Vegas en de roadtrip die volgde, voor jullie heel veel plezier, geniet er volop van!! xx