zaterdag 18 september 2021

What an experience!

Vroeg ik me eerder deze week nog af of het nog beter kon, nou dat kan dus! We hadden een tour geboekt in Lower Antilope Canyon, de tour begon om 11 uur en we moesten er een half uurtje eerder zijn. Voordat we die kant op gingen (het was maar een minuut of 10 vanaf het huis waar we geslapen hadden) is Ron eerst naar Walmart gereden om broodjes te halen en gingen we lekker ontbijten. Rond 10 uur sloten we het huis af en gingen we op pad.



Inchecken voor de tour was simpel, we moesten alleen nog even een vragenlijstje invullen vanwege Covid, en om 11 uur kregen we een gids genaamd James toegewezen. We liepen richting de Canyon en hij vertelde alvast het een en ander, uiteraard kregen we ook nog een aantal dingen te horen die we niet mochten doen (zoals foto's maken op de trappen en video maken). Daarna mochten we afdalen en begon de 1,5 durende wandeling. We vielen letterlijk van de ene verbazing in de andere, de oohs en aahs waren niet van de lucht en we hebben als een gek foto's lopen maken. We hebben er heel veel dus ik heb een kleine selectie gemaakt.












We reden vanaf Zion naar het plaatsje St. George alwaar we via AirBnB kamers bij mensen thuis hadden geboekt. Hierbij de link: St. George huis De ontvangst door Paula en Tom (de bewoners) was allerhartelijkst en we raakten al snel in gesprek over van alles en nog wat. Pluspunt voor de kids was dat ze ook een hond hadden 😂. Ze vertelden ons ook dat wij hun eerste gasten waren, echt heel leuk! Oh ja, ze hadden ook nog een drumstel dus drie keer raden wie erop zat te spelen?





Omdat we nog wat moesten eten vroegen we of ze wellicht een leuke tip hadden? Dat werd Cafe Sabor, een Mexicaans restaurant, en we hebben heerlijk gegeten! Bij terugkomst hebben we nog gezellig zitten praten en kregen we nog de tip om in Zion een trail genaamd The Narrows te gaan lopen. Een groot gedeelte hiervan gaat door water en de enige die super enthousiast was om dit te gaan doen was Ron! Wij waren een beetje angstig dat het te moeilijk zou zijn maar Tom stelde ons gerust en zei dat het prima te doen was, dit betekende dat we dit dus op vrijdag zouden gaan doen.

Daarna zijn we heerlijk ons bed in gedoken want we waren allemaal uitgeput van alle indrukken. Weer een leuke dag voorbij!


7 opmerkingen:

amsterdam zei

Prachtige foto's. Dat moet dus beslist op de bunker list.

Alberdina zei

Ja prachtig hè is ook welletjes mooiste wat ingezien heb…. En idd de Narrows moet je niet overslaan zo’n leuke ervaring wij gaan hem ook nog een keer doen op onze volgende reis. Veel plezier en geniet!

Hannie zei

Prachtige foto's en wat zijn jullie lekker aan het genieten. Ben heel benieuwd naar het blog over de hike.

José zei

Nou dit was echt een dag om door een gouden ringetje te halen. Echt perfect.

Jacqueline zei

Heel begrijpelijk dat je woorden te kort komt voor al het moois wat je allemaal tegenkomt. The Narrows is zeker geweldig. Tip is wel om goeie schoenen voor in het water te dragen maar ook een stok Die kan je bij de ingang huren. En ga zo vroeg mogelijk. Dan is het nog niet druk.

Cindy zei

Prachtige foto's! Dit gaat op mijn lijstje "voor als ik ooit daar ben".

Mariska zei

Een foto van onze trip door de Lower Antilope Canyon stond op Willem zijn kaart, zo schitterend mooi daar, dikke knuffel