dinsdag 14 september 2021

Get your kicks on Route 66!

De dag begon met heel veel felicitaties voor onze trouwdag, iedereen hartelijk bedankt daarvoor! We pakten de laatste spullen in en gingen uitchecken, Ron en Pascal gingen onderwijl alvast de auto inladen en toen Michelle en ik ook in de parkeergarage waren zijn we (alweer) naar The Egg & I gereden voor een heerlijk ontbijt (het was ons gisteren prima bevallen dus vandaar). Na het ontbijt vertrokken we richting het plaatsje Oatman aan Route 66.






Het landschap was niet heel afwisselend maar wel ontzettend mooi, bergen en dalen wisselden elkaar af en af en toe zagen we ineens een trailerpark of een casino opdoemen, echt heel bijzonder! Via een "primitive road" (zelfs dat road hadden ze wel weg kunnen laten, het was meer een onverharde weg met losse steentjes en heel veel hobbels) kwamen we via Route 66 in Oatman aan. Oatman is een heel klein plaatsje met oude gebouwtjes en loslopende ezeltjes. De ezeltjes vonden Michelle en Pascal het leukste!










In het plaatselijke, en enige, hotel heeft Clark Gable zijn huwelijksnacht nog doorgebracht! In het restaurant hebben we wat gedronken, aan de muur hingen dollarbiljetten met namen en daar hebben wij er uiteraard eentje bij gedaan!













Na een laatste stop bij de General Store (om twee t-shirts voor de kids te halen) zijn we de auto weer ingestapt om naar Kingman te rijden want daar hadden we kamers geboekt in het La Quinta hotel. Onderweg werden we getrakteerd op prachtige uitzichten en een moeder ezel met veulen die midden op de weg stonden en zich door Michelle lieten aaien vanuit de auto.








We stopten ook nog even bij een gift shop genaamd Cool Springs, de vriendelijke medewerkster vertelde ons dat deze plek gebruikt is voor de film Cars en dat de medewerkers van de maatschappij drie weken bezig waren geweest om alles uit te tekenen om het vervolgens in de film te gebruiken. Echt grappig!










Na deze leuke tussenstop zijn we doorgereden naar Kingman om in te checken in ons hotel. We werden vlot ingecheckt en kregen twee mooie kamers op de 4e verdieping.






's Avonds hebben we gegeten bij een brouwerij in Kingman waarna we terug zijn gegaan naar het hotel. Wederom een heerlijke dag gehad!

2 opmerkingen:

Alberdina zei

Wat een leuke dag!

Cindy zei

Ziet er inderdaad uit als een heerlijke dag!