woensdag 15 september 2021

Take it easy

De dag begon weer lekker op tijd, 3 uur tijdsverschil zorgt ervoor dat we al vroeg wakker worden! Eerst even Facebook geopend alwaar heel veel felicitaties op me wachtten, leuk! Vervolgens contact gehad met Bep via Facetime en daarna opgefrist en uitgecheckt want we hadden weer heel veel plannen voor vandaag!

Eerste stop was een ontbijtje bij Rutherford's Family Diner, een restaurant in 50's style.






Na het (lekkere) ontbijt zijn we doorgereden naar Santa Claus. Michelle had dit op internet gevonden, het was een stuk grond met een paar vervallen gebouwtjes waar mensen vroeger een kaart vandaan konden verzenden waarop stond dat deze afkomstig was van de kerstman!















Vervolgens gingen we door naar het plaatsje Chloride waar ook een stukje historie te vinden was, een klein deel was origineel en gerestaureerd en de rest was nagebouwd.





Volgende stop was de general store in Hackberry, gelegen aan Route 66. Michelle en Pascal waren helemaal blij want er liep een kat rond 😂, Oh ja, we zagen ook nog een Nederlands nummerbord binnen hangen!









Daarna door naar het plaatsje Seligman waar we een tussenstop hadden bij Snow Cap, ook hier weer volop oude spullen en goedbedoelde rommel!


Toen we Seligman uitreden zagen we dit hilarische restaurant:


We verlieten Route 66 en namen de snelweg naar Winslow, Arizona. Dit plaatsje is eigenlijk alleen beroemd geworden vanwege het liedje Take it Easy van the Eagles en dat was goed te zien. Er staan twee beelden op de hoek en overal waar je komt zie je dingen die naar the Eagles verwijzen, echt gaaf! 




Pascal heeft een nieuwe gitaar, okay hij moet nog wel een beetje meer groeien!









Na de giftshops met een bezoekje te hebben vereerd gingen we nog wat drinken bij the Sipp Shoppe. Tot mijn grote vreugde hadden ze Ice Cream Soda, het was lang geleden sinds ik er eentje had!







We stapten de auto weer in en gingen naar Flagstaff, daar hadden we een AirBnB geboekt. Een uurtje later waren we er en het ziet het erg leuk uit.









Het restaurant voor vanavond mocht ik uitkiezen. Het werd Taverna Moderna een Meditteraans georienteerd restaurant alwaar ik de heerlijkste chicken souvlaki heb gegeten!





Na dit heerlijke diner zijn we terug gereden naar de AirBnB en hebben nog even TV gekeken, einde van een leuke en lange verjaardag!

4 opmerkingen:

amsterdam zei

Wat een avonturen mensen. Mooi om zo je verjaardag te vieren.

Cindy zei

Heerlijk om zo je verjaardag te kunnen vieren! Lekker veel gezien weer.

Anoniem zei

Leuke route ! Wij hebben in 2012 zelfs gegeten bij Roadkill Cafe.

Karin

Jeroen Bant zei

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, kwam deze blog nog tegen. Wij hebben nog de moed opgebracht te gaan eten bij Roadkill maar wel even vooraf gevraagd of we niet echt roadkill op ons bord zouden krijgen. Frappant genoeg bestelde niemand iets met vlees :D